Kullanım Koşulları

Bu site PlazaCubes ile sözleşmenize ve/veya ticari ilişkinize dair ödemelerinizi kartla gerçekleştirebilmeniz amacıyla sunulmuştur. Bu amaç dışında kullanılamaz.

Ödeme sayfalarında ödeme amaçlı kullanılan kartlar, sadece borçlu firma ve/veya ortakları tarafından firmanın ödemeleri için kullanımı yasalara ve mevzuatlara uygun olan kartlar olacaktır. Kullanıcı işbu site ve sayfalarını kullanırken, diğer tüm koşullarla birlikte bu koşulu peşinen kabul eder. Bu koşula veya yürürlükteki yasa ve mevzuata aykırı şekilde bir kart kullanımı sözkonusu olur ise, bu kullanımdan kaynaklı her türlü ceza, idari yaptırım vb. gibi direkt zararlar, bu durumdan kaynaklı her türlü dolaylı zararlar ve kart sahibi tarafından yapılacak itiraz, şikayet ve başvurular neticesinde ortaya çıkabilecek ters ibraz (chargeback), cezalar, kesintiler ve/veya diğer direkt ve dolaylı zararlar/maliyetler kullanıcı firmaya, aksi bir yasal işlem veya sürece gerek olmaksızın rücu edilecektir. Firma bu koşulları ve uymaması halinde kendisine yansıtılacak veya rücu edilecek zarar ve yaptırımları, derhal ödeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Kullanıcı, site üzerinden yapılan ödemelerin, kendine ait ve/veya kullanmaya izni/yetkisi bulunan kartla yapıldığını, bu ödemelerin PlazaCubes hesabına yapıldığını, ilgili tutarın ödemeye konu borcuna karşılık ve/veya cari hesabına ödeme olarak yansıtılacağını kabul eder. 

Ödemelerle ilgili işlem ve iade taleplerinin, PlazaCubes ile yapılan sözleşme veya anlaşılan ticari şartlara göre gerçekleştirileceğini kabul etmiş sayılır